top of page

VINresor till

bodega IGNACIO MARIN

När Bosse Brännerud startade Garbos på Gran Canaria (Garbos är som Wallmans Salonger), så skulle man erbjuda sina gäster ett bra vin, en Gran Reserva. Då tog man in tio olika leverantörer och tio personer fick provsmaka vinerna som då hälldes upp i karaffer. Nio av tio personer valde vinet från Bodegas Ignacio Marin. http://www.ignaciomarin.com/index.php/en/

Detta var starten på en lång vänskap och resultatet blev att vi nu startar vinresor till Bodegan, som ligger några mil utanför Zaragoza och i distriktet ”Cariñena"

PROGRAM:

Dag 1: Ankomst till Barcelona eller Madrid. (Jag kommer att rekommendera bästa destination och resväg, då vi åker i gemensam transport till Zaragoza) Vidare till distriktet Cariñena och incheckning på bodegans fantastiskt smakfullt inredda rum. Därefter väntar en typisk spansk måltid med valda viner från bodegan.

Dag 2: Frukost på bodegan. Vandringar på vinodlingarna. Lunch på en lokal restaurang. På eftermiddagen besöker vi vinfabriken och får se hur hela produktionen går till. På kvällen har vi vinprovning med viner och Cava från trakten. Vi tar hjälp av olika smak essenser så vi kan urskilja vinets olika smakingredienser. Likaså så kommer vi att känna av dofter från viner som är dåliga. Därefter äter vi middag med tillhörande drycker.

Dag 3: Frukost på bodegan. Idag promenerar vi för de som vill ca 15 km och kommer så småningom fram till en gammal bodega. Vandringen är fantastisk och när vi kommit fram så väntar en utsökt lunch. Vill du inte vandra så ordnar vi transport till samma ställe. På eftermiddagen har ni möjlighet att köpa vin och cava och vi ordnar med hemtransport.

På kvällen äter vi på en grillrestaurang som är ljuvlig.

Dag 4: Frukost på bodegan. Därefter åker vi gemensamt in till Zaragoza och checkar in på ett hotell i stadens centrum. Nu finns det tid att på egen hand se sig om i denna vackra stad. Lunchen intas på egen hand och ingår inte i priset. På kvällen träffas vi och går på en gemensam tapasrunda i de gamla kvarteren, här besöker vi de oändligt många tapasbarer, där varje ställe har sin favoriträtt. Dryck ingår!

Dag 5: Frukost på hotellet och avfärd till flygplatsen.

Pris för detta paket: 10.900 sek Inkl Svensk guide.

OBS! Flygresan ingår ej! Bra resesite är momondo.se Handbagage räcker oftast.

Salut och välkommen!

OBS! Max 14 deltagare.

Övriga tillfällen ordnas resor om gruppen är minst 10 personer.

Maila för offert!

Anmälningsavgift 2000 sek, resterande belopp betalas senast två veckor innan avresa.

Vid tillfälle att Coronaepedemin skulle omöjliggöra resandet återbetalas hela beloppet.

Bodega Ignacio Marin - rundtur och vinskörd

Bodega Ignacio Marin - rundtur och vinskörd

e
bottom of page