top of page

  VANDRING I SKOTTLAND

VIKTIG INFORMATION: SE TILL ATT DU HAR EN RESEFÖRSÄKRING MED AVBOKNINGSSKYDD. DÅ VÅRA HOTELL KRÄVER FÖRSKOTTSBETALNING, SÅ KAN VI INTE REFUNDERA INBETALT BELOPP.

Vandra i Skottland är en härlig upplevelse. Jag har valt att lägga vår vandring på östkusten och anledningen är att det är bättre väder och inte alls kuperat.
Våra dagsetapper är mellan 7  - 21 km och vi går i en fantastisk natur där du kan träffa på lunnefåglar, sälar och en massa trevliga skottar. Vi bor på trevliga typiska hotell där frukosten är inkluderad. Vi besöker givetvis ett destilleri och det är mycket möjligt att vi kommer att få en eller annan öl på ett ölbryggeri.
Vandringen är bra markerad och vi stannar på trevliga platser, naturen är  rik på växter, blommor och vyerna är otroliga. Vi samarbetar med ett företag som kör våra väskor till de olika boendena, vilket gör att vi vandrar med en enkel packning. Du går i din egen takt och njuter! Vi har två nätter i Edinburgh och här skall vi på en vandring som handlar om Edinburghs mörka historia. Det är en skådespelare som är vår guide och detta är en upplevelse. Staden är rik på kultur och nöjen och du kommer att ha tid att på egen hand vandra omkring. Ett besök på slottet kanske lockar, eller varför inte besöka den äldsta puben i staden. Alla museum är gratis (när detta skrivs) och utbudet är stort. Vill du prova den klassiska maträtten Haggis, som inte är så tokig, så finns det överallt.  

Vad ingår?
- Alla transporter i Skottland
- Bagagetransport mellan hotellen
- Frukost på samtliga hotell
- Besök på whiskydestilleri
- Besök på ölbryggeri. (OBS Om dom har öppet)
- Rundtur i Edinburgh. "Den mörka sidan av Skottland"
- Reseledarservice
- Samtliga övernattningar, del i dubbelrum.
- Transport ordnas från flygplatsen i Edinburgh till Kilkcardy, om ni landar mellan kl. 11.40 - 13.40. Utöver detta så får ni ta er till Kilkcardy på egen hand. SAS har en bra avgång från Göteborg och Stockholm.

Vad ingår inte?
- Flygresan. Besök gärna momondo.se och hitta ett bra flyg men gå sedan till flygbolagets hemsida för bokning. Det är bättre om det skulle bli förändringar och återbetalningar.
- Reseförsäkring med avbeställningsskydd.  Vi kan inte återbetala någon del av resan då vi måste förskottsbetala på alla boenden.
- Måltider, utöver frukosten.

PRIS: 11.500 SEK.
 Enkelrumstillägg 600 sek/natt.
AVRESA: 27 MAJ - 3 JUNI 2024. FULLBOKAD
ANMÄLAN: MAILA bosse@iden.nu Tel 0729425290
Med reservation för eventuella ändringar!

bottom of page