top of page

PILGRIMSVANDRINGAR
TILL
SANTIAGO DE COMPOSTELLA  

                                                

                 

                      PILGRIMSVANDRING

Detta är en magisk resa, både för själ och sinne. Resan tar sju dagar och vi går totalt 12 mil uppdelat på fem vandringsdagar. Alla kan gå denna led och jag går alltid med som guide, jag har bott över tjugo år i Spanien och äger iden.nu

Vi går på stigar och vägar genom ett fantastiskt landskap, dagsetapperna ligger på ca 2,2 - 3 mil och du slipper bära på en tung ryggsäck, vi har ordnat med bagageservice som betyder att du ställer ner bagaget i receptionen på hotellet så körs det till nästa hotell, på så vis kan du njuta av vandringen. Det går utmärkt att gå i dina joggingskor, även om en del vill ha vandringskängor. Alla klarar denna resa, men det är bra att ha lite vandring i benen innan. Vi kan givetvis ordna transport om du skulle vilja ta det lite lugnare någon dag.

Vi startar med en bra frukost, vi tar med en liten ryggsäck med vatten och kanske lite nötter. Vi gör små stopp på vägen där vi kan prova regionens specialitet, ”Tarta de Santiago”, en fantastisk mandelkaka. När vi kommer fram till vårt mål så väntar en trerätters middag med vatten, vin eller öl, som ingår i priset. På eftermiddagen har vi tid att utforska den by vi skall bo i och på kvällen somnar vi ovaggade.  

Våra grupper är minst tolv personer och max tjugo och alla som varit med finner nya vänner och vänskap som varar. Vi bor bra, alla i dubbel eller trippelrum med dusch och toalett.

Det kan vara bra att veta att jag är med som guide på alla vandringar och spanskläraren Roar Bjerkeli från onlinekursen "SnakkSpansk" är med på vandringarna med spanskakurs. För mer info om spanskkursen här: 

https://snakkspansk.simplero.com/page/267753Saludos

Övriga tider är möjligt om gruppen är på minst 12 personer 

NYHET 2023: FÖR FÖRETAG: VÄRDEGRUNDSBYGGANDE - BYGGA LAG - maila för offert! 3-7 d

Kommentarer från deltagare: Monika Silverstrand Sångerska & Mäklare: "Bosse är en förnämlig reseledare som fick oss alla bli en enda familj. Vandringen var en fantastisk upplevelse i en makalös natur"

Urban o Ingrid: "Vi vill bara tacka för en fantastisk vecka under ledning av Bosse"

Agneta: "Vandra i Compostela med Bosse var grymt bra ordnat, när åker vi nästa gång?"

Lisbeth: "Det har varit en fantastisk vecka med vandring och himla kul umgänge i en lagom stor grupp. Det jag uppskattade var att du gick med oss och uppmanade oss att vandra utan krav eller prestation. Vi var ett fantastiskt gäng"

Maria Tandsköterska SMILE: "Tack Bosse för en fantastisk vandring, kurs och underhållning"

santiago 1.png
santiago 2.png
santiago 4.png
Information om programmet
 • Priset är: 10.500  sek.(enkelrumstillägg 50 euro/dag) För alla vandringar. Start från Sarria. MED SPANSKKURS: 11.900 SEK

 • OBS Flyget bokar du själv, se gärna på momondo.se, en bra site för flyg. OBS! Jag är ingen resebyrå utan jag går med vänner och bekanta för att jag själv gillar att gå. Därför skall du boka ditt flyg själv. Resan till Sarria betalar du men transport kan ordnas från flygplatsen om vi landar gemensamt inom två timmar, den kostar ca 20 euro.

 • Boende i del i dubbelrum på hotell eller hostal

 • Bagageservice mellan hotellen.

 • Halvpension – frukost och en måltid inkl dryck. OBS ingen mat sista dagen i Santiago de Compostella

 • Första delbetalningen på 7.000 sek, för  resorna 2024, detta skall ske senast den 15/12 2023. Resterande belopp skall vara oss tillhanda senast den 1/3 - 2024.

 • Svensk guide, Bosse Brännerud medföljer.

 • Vandringskortet

 • NYHET NYHET: VANDRING FÖR EN ELLER TVÅ PERSONER PÅ ETT DATUM SOM PASSAR DIG MED MIG SOM GUIDE. PRIS: 40.000 SEK. ALLT OVAN INKLUDERAT. (EJ FLYG)

 • VIKTIG INFORMATION: SE TILL ATT DU HAR EN RESEFÖRSÄKRING MED AVBOKNINGSSKYDD. DÅ VÅRA HOTELL KRÄVER FÖRSKOTTSBETALNING, SÅ KAN VI INTE REFUNDERA INBETALT BELOPP.

Avresor 2024:

 • 24/4 - 1/5 SPANSKKURS OCH VANDRING. FULLT

 • 11 - 18/9. SPANSKKURS OCH VANDRING. PLATSER KVAR. 1 DAM DEL I DUBBELRUM KVAR.

 • 18 - 25/9 PILGRIMSVANDRING FÖR ALLA. PLATSER KVAR  FULLT

santiago 3.png
santiago 5.jpg
santiago 6.jpg
santiago 7.jpg
santiago 8.jpg
santiago 9.jpg
IMG_1464
IMG_1431
IMG_1412
IMG_1420
IMG_1393
IMG_1473
Pilgrimsvandring september 2019

Pilgrimsvandring september 2019

KONTAKTA OSS

 • Black Facebook Icon

iden.nu

+46 729 425 290 

+34 655 212 959 

info@iden.nu

 

Följ iden.nu på facebook

Namn / Name *

Email *

Ämne / Asunto

Meddelande Comentario

Success! Message received.

© 2017 by Move Marketing

bottom of page