PILGRIMSVANDRING – SANTIAGO DE COMPOSTELA

MED SVENSK GUIDE!

NYHET 2022: VANDRA HELA DEN FRANSKA LEDEN I JUNI 2022. 89 MIL. CA 6 VECKOR.

MAILA DITT INTRESSE PÅ bosse@iden.nu

Detta är en magisk resa, både för själ och sinne. Resan tar sju dagar och vi går totalt 12 mil uppdelat på fem vandringsdagar. Alla kan gå denna led och jag går alltid med som guide, jag har bott över tjugo år i Spanien och äger iden.nu

Vi går på stigar och vägar genom ett fantastiskt landskap, dagsetapperna ligger på ca 2,2 - 3 mil och du slipper bära på en tung ryggsäck, vi har ordnat med bagageservice som betyder att du ställer ner bagaget i receptionen på hotellet så körs det till nästa hotell, på så vis kan du njuta av vandringen. Det går utmärkt att gå i dina joggingskor, även om en del vill ha vandringskängor. Alla klarar denna resa, men det är bra att ha lite vandring i benen innan.

Vi startar med en bra frukost, vi tar med en liten ryggsäck med vatten och kanske lite nötter. Vi gör små stopp på vägen där vi kan prova regionens specialitet, ”Tarta de Santiago”, en fantastisk mandelkaka. När vi kommer fram till vårt mål så väntar en trerätters måltid med vatten, vin eller öl, som ingår i priset. På eftermiddagen har vi tid att utforska den by vi skall bo i och på kvällen somnar vi ovaggade. Eftersom gitarren är med så kan det bli lite sång på kvällen. 

Våra grupper är minst tio personer och max tjugo och alla som varit med finner nya vänner och vänskap som varar. Vi bor bra, alla i dubbel eller trippelrum med dusch och toalett.

Det kan vara bra att veta att vi är med som guider på alla vandringar!

Övriga tider är möjligt om gruppen är på minst 12 personer 

NYHET 2021: FÖR FÖRETAG: VÄRDEGRUNDSBYGGANDE - BYGGA LAG - maila för offert! 3-7 d

Kommentarer från deltagare: Monika Silverstrand Sångerska & Mäklare: "Bosse är en förnämlig reseledare som fick oss alla bli en enda familj. Vandringen var en fantastisk upplevelse i en makalös natur"

Urban o Ingrid: "Vi vill bara tacka för en fantastisk vecka under ledning av Bosse"

Agneta: "Vandra i Compostela med Bosse var grymt bra ordnat, när åker vi nästa gång?"

Lisbeth: "Det har varit en fantastisk vecka med vandring och himla kul umgänge i en lagom stor grupp. Det jag uppskattade var att du gick med oss och uppmanade oss att vandra utan krav eller prestation. Vi var ett fantastiskt gäng"

Maria Tandsköterska SMILE: "Tack Bosse för en fantastisk vandring, kurs och underhållning"

Information om programmet
 • Priset är: 8.900 sek. För alla vandringar.

 • OBS Flyget bokar du själv och resan till Sarria. Jag hjälper dig med detaljer om du vill. Transport kan ordnas från flygplatsen om vi landar gemensamt inom två timmar.

 • Boende i dubbelrum på hotell eller hostal

 • Bagageservice mellan hotellen.

 • Halvpension – frukost och en måltid inkl dryck.

 • Anmälningsavgiften är 2000 sek, resterande belopp betalas senast två veckor innan avresa. I tillfälle av Corona så återbetalas hela beloppet.

 • Svensk guide, Bosse Brännerud medföljer.

 • Vandringskortet

 • NYHET NYHET: VANDRING FÖR EN ELLER TVÅ PERSONER PÅ ETT DATUM SOM PASSAR DIG MED MIG SOM GUIDE. PRIS: 40.000 SEK. ALLT OVAN INKLUDERAT. (EJ FLYG)

*     5 - 9 Maj Företagsvandring FULLT

 • 16 - 23 Augusti. Pilgrimsvandring FULLT

 • 30 Augusti - 6 September Pilgrimsvandring FULLT

 • 6 September - 12 September PLATSER KVAR

 • 24 September - 1 Oktober. Pilgrimsvandring PLATSER KVAR

 • ÖVRIGA TIDER O RESLÄNGDER VID MINST 12 DELTAGARE Gör en förfrågan på bosse@iden.nu Tel 0729 42529

IMG_1464
IMG_1431
IMG_1412
IMG_1420
IMG_1393
IMG_1473