top of page

VANDRINGAR 2023
PILGRIMSVANDRINGAR TILL SANTIAGO DE                        COMPOSTELLA

NYHET! VANDRING I SKOTTLAND
                           MER INFORMATION NEDAN


                      

Detta är en magisk resa, både för själ och sinne. Resan tar sju dagar och vi går totalt 12 mil uppdelat på fem vandringsdagar. Alla kan gå denna led och jag går alltid med som guide, jag har bott över tjugo år i Spanien och äger iden.nu

Vi går på stigar och vägar genom ett fantastiskt landskap, dagsetapperna ligger på ca 2,2 - 3 mil och du slipper bära på en tung ryggsäck, vi har ordnat med bagageservice som betyder att du ställer ner bagaget i receptionen på hotellet så körs det till nästa hotell, på så vis kan du njuta av vandringen. Det går utmärkt att gå i dina joggingskor, även om en del vill ha vandringskängor. Alla klarar denna resa, men det är bra att ha lite vandring i benen innan.

Vi startar med en bra frukost, vi tar med en liten ryggsäck med vatten och kanske lite nötter. Vi gör små stopp på vägen där vi kan prova regionens specialitet, ”Tarta de Santiago”, en fantastisk mandelkaka. När vi kommer fram till vårt mål så väntar en trerätters måltid med vatten, vin eller öl, som ingår i priset. På eftermiddagen har vi tid att utforska den by vi skall bo i och på kvällen somnar vi ovaggade.  

Våra grupper är minst tolv personer och max tjugo och alla som varit med finner nya vänner och vänskap som varar. Vi bor bra, alla i dubbel eller trippelrum med dusch och toalett.

Det kan vara bra att veta att jag är med som guide på alla vandringar!

Övriga tider är möjligt om gruppen är på minst 12 personer 

NYHET 2023: FÖR FÖRETAG: VÄRDEGRUNDSBYGGANDE - BYGGA LAG - maila för offert! 3-7 d

Kommentarer från deltagare: Monika Silverstrand Sångerska & Mäklare: "Bosse är en förnämlig reseledare som fick oss alla bli en enda familj. Vandringen var en fantastisk upplevelse i en makalös natur"

Urban o Ingrid: "Vi vill bara tacka för en fantastisk vecka under ledning av Bosse"

Agneta: "Vandra i Compostela med Bosse var grymt bra ordnat, när åker vi nästa gång?"

Lisbeth: "Det har varit en fantastisk vecka med vandring och himla kul umgänge i en lagom stor grupp. Det jag uppskattade var att du gick med oss och uppmanade oss att vandra utan krav eller prestation. Vi var ett fantastiskt gäng"

Maria Tandsköterska SMILE: "Tack Bosse för en fantastisk vandring, kurs och underhållning"

Information om programmet
 • Priset är: 9.800  sek.(enkelrumstillägg 30 euro/dag) För alla vandringar. Start från Sarria.

 • OBS Flyget bokar du själv, se gärna på momondo.se, en bra site för flyg. Resan till Sarria betalar du men transport kan ordnas från flygplatsen om vi landar gemensamt inom två timmar, den kostar ca 20 euro.

 • Boende i del i dubbelrum på hotell eller hostal

 • Bagageservice mellan hotellen.

 • Halvpension – frukost och en måltid inkl dryck. OBS ingen mat sista dagen i Santiago de Compostella

 • Betalning sker 4 veckor innan avresa. 

 • Svensk guide, Bosse Brännerud medföljer.

 • Vandringskortet

 • NYHET NYHET: VANDRING FÖR EN ELLER TVÅ PERSONER PÅ ETT DATUM SOM PASSAR DIG MED MIG SOM GUIDE. PRIS: 40.000 SEK. ALLT OVAN INKLUDERAT. (EJ FLYG)

      AVRESETIDER 2023:
*Pilgrimsvandring med Spanska kurs, korta vandringar 8-12 km. HalvpensionAvresa den 14/ - 21/4 mer info på https://snakkspansk.simplero.com/page/267753
Pris: 11.500 FULLBOKAD

* Pilgrimsvandring. Inklusive halvpension.  FULLBOKAD       

Avresa den1/5 - 8/5 

 Pris: 9.800
* Vandring i Skottland. Frukost inkluderat. M.ax 14 deltagare    Avresa den 31/5 - 7/6 Flyget bokar ni själva.
(OBS beror på när Ryanair flyger från Göteborg)
Pris: 10.600 OBS! FULLBOKAD NYTT DATUM ÄR PÅ VÄG
* Pilgrimsvandring med Spanska kurs, korta vandringar 8-12 km. Halvpension. Avresa den 6/9 - 13/9. Mer info på: https://snakkspansk.simplero.com/page/267753
Pris: 11.500 8 PLATSER KVAR
* Pilgrimsvandring. Inklusive halvpension.           
Avresa den 22/9 - 29/9  2 PLATSER KVAR
Pris: 9.800
OBS! MAX 20 DELTAGARE PER TUR OCH MINIMUM 12 DELTAGARE FÖR ATT GENOMFÖRA TUREN.
 • ÖVRIGA TIDER O RESLÄNGDER VID MINST 12 DELTAGARE Gör en förfrågan på bosse@iden.nu Tel 0729 42529
 • Gör gärna en intresseanmälan som ej är bindande
     

NYHET! VANDRING I SKOTTLAND
En härlig vecka väntar oss i Juni. Denna vandring passar de flesta. Vi går igenom böljande landskap, vackra småbyar, bredvid någon golfbana och sköna stränder. Vandringsvägen startar några mil utanför Edinburgh och vi går på östkusten, vilket gör att vädret är bättre. Vårt slutmål är staden Dundee. Detta är en annorlunda vandring eftersom vi åker tåg, lokalbuss och antagligen spårvagn. Dagsetapperna är olika, den längsta är ca 22 km och de övriga ligger på 13-15 km. Vi bor på allt från Bed&Breakfast till mindre hotell. På vägen besöker vi ett lokalt destilleri och provar på den lokala whiskeyn. För den modige så har vi möjlighet att klättra en kortare bit på kedjor som är fastgjorda på klippväggarna, men du skall vara i hyfsad form. Vi andra går runt detta avsnitt. Efter varje dagsetapp så smakar en öl bra på någon lokal pub och som middag kanske ni väljer Haggis, som faktiskt inte är så dumt som det ser ut. Dag fem tar vi tåget från Dundee och anländer till Edinburgh runt lunch. Här blir det tid för egna besök och shopping. Staden bjuder på en massa sevärdheter så tiden kommer att gå fort. Vi får en guidad tur som handlar om Skottlands mörka historia där vi besöker underjorden och den fantastiska guiden berättar teatraliskt om att allt var inte Braveheart och segrar, utan även häxjakt och förföljelse av fattiga människor. Denna tur är på engelska.
  I priset 10.500 sek, ingår alla transporter (ej flyg, det bokar du själv) , boende del i dubbelrum, frukost, bagagetransport, besök på destilleri, den guidade turen i Edinburgh.
Vi har endast 14 platser på denna vandring och det beror på att boendena är begränsade. Är du intresserad? Gör en anmälan på mail bosse@iden.nu    Välkomna!
OBS! I dagsläget har inte Ryanair lagt ut när dom flyger direkt till Edinburgh, normalt är fredagar och söndagar och till väldigt billigt pris så jag återkommer med exakt datum så snart jag vet.
Tänkt avresa är 2-9/6 2023.

2 - 

IMG_5139.jpg
IMG_5105.JPG
IMG_5096.jpg
IMG_5154.jpg
IMG_5148.jpg
IMG_5145.jpg
IMG_5177.jpg
IMG_5172.jpg
IMG_5132.jpg
IMG_1464
IMG_1431
IMG_1412
IMG_1420
IMG_1393
IMG_1473
Pilgrimsvandring september 2019

Pilgrimsvandring september 2019

KONTAKTA OSS

 • Black Facebook Icon

iden.nu

+46 729 425 290 

+34 655 212 959 

info@iden.nu

 

Följ iden.nu på facebook

Namn / Name *

Email *

Ämne / Asunto

Meddelande Comentario

Success! Message received.

© 2017 by Move Marketing

bottom of page